Sponsorointi

Sinituote tukee hyvinkääläislähtöistä kouluratsastajaa Emma Kanervaa, jonka kehityksen ponitytöstä olympiaratsastajaksi yhteistyö on mahdollistanut.

Sinituote Oy sponsoroi nuorta ja määrätietoista ratsastajaa mm. luovuttamalla Emmalle kilpailukäyttöön tasokkaat SINI-hevoset. Hevoset SINI Soul ja SINI Solina ovat  lahjakkaita hevosia, joita Emma itse kouluttaa. SINI Solinan gp-ura on aluillaan, ja nuorin SINI Soul omaa hyvät mahdollisuudet kehittyä gp-tasolle.

Team Sini Finland koostuu Emman suomalaisesta valmentajasta sekä Sinituotteen markkinoinnin ja hallinnon osaajista. Tiimi työskentelee linkkinä Emman ja hänen sidosryhmien välillä sekä huolehtii Emman monista käytännön asioista.

Sinituote Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut kodin siivousvälineiden ja vaatehuollon tuotteiden valmistamiseen ja markkinointiin. Sen päätuotemerkki on SINI. Lisäksi valikoimissa ovat mm. SAVU -savustuspussit sekä KUNGS -autonhoitotuotteet. Konserniin kuuluvat myös laadukkaat Lundian kalusteet.